Over PayforFlex

 

Over PayforFlex

PayforFlex houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling, payrolling en advies. Vanuit de regio Parkstad staan wij dagelijks klaar voor onze werknemers en opdrachtgevers. Met jarenlange ervaring in de uitzendbranche, is PayforFlex een zeer betrouwbare partner bij het invullen van uw personele vraagstukken. Gekenmerkt door het enthousiasme, de gedrevenheid en de goede nazorg, zal het u bij PayforFlex aan niets ontbreken.

Het ontstaan van de naam PayforFlex;
Betaalbare oplossing voor inzet van ”flexibele arbeidskrachten”. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze service en staan wij voor u klaar als u ons nodig heeft.

In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om de juiste werknemer te vinden die bij uw bedrijf past, dit geldt natuurlijk ook voor de werknemer. PayforFlex gaat voor u op zoek naar de juiste match als het gaat om personeel of werkplek. PayforFlex onderscheidt zich door de persoonlijke benadering in een digitaliserende markt, de uitstekende service en goede nazorg. Onze dienstverlening stopt niet achter de punt.

 
 

Kennis maken met ons?

Neem contact op
 
 

Uw aanspreekpunt bij PayforFlex

Gilbert Charlier

Mijn naam is Gilbert Charlier, sinds 2006 werkzaam in de personeelsbemiddeling. Na bijna 10 jaar met veel plezier mijn vak als intercedent en later kantoormanager te hebben uitgevoerd, was het moment aangebroken om mijn eigen bedrijf starten. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en overtuiging, mijn kracht zit in de persoonlijke benadering van medewerker en opdrachtgever. Vragen? Klik op de onderstaande knop.

Neem contact op