Over PayforFlex

 

Over PayforFlex

 
 

Kennis maken met ons?

Het ontstaan van PayforFlex;

Gilbert Charlier is in 2015 zijn droom achterna gegaan, iets wat hij al jaren wilde. Een eigen bedrijf beginnen. Na een 11 jaar met plezier in de uitzendbranche gewerkt te hebben kreeg hij de kans om PayforFlex te beginnen.

De naam PayforFlex;

Betaalbare oplossing voor inzet van ''flexibele arbeidskrachten''. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze service en staan wij voor u klaar als u ons nodig heeft.

Wat doet PayforFlex;

PayforFlex houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling, payrolling en advies. Vanuit de regio Parkstad staan wij dagelijks klaar voor onze werknemers en opdrachtgevers. Met jarenlange ervaring in de uitzendbranche, is PayforFlex een zeer betrouwbare partner bij het invullen van uw personele vraagstukken. Gekenmerkt door het enthousiasme, de gedrevenheid en de goede nazorg, zal het u bij PayforFlex aan niets ontbreken.

In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om de juiste werknemer te vinden die bij uw bedrijf past, dit geldt natuurlijk ook voor de werknemer. PayforFlex gaat voor u op zoek naar de juiste match als het gaat om personeel of werkplek. PayforFlex onderscheidt zich door de persoonlijke benadering in een digitaliserende markt, de uitstekende service en goede nazorg. Onze dienstverlening stopt niet achter de punt.

Neem contact op