OVER PAYFORFLEX

PayforFlex houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling en advies. Vanuit de regio Parkstad staan wij dagelijks klaar voor onze werknemers en opdrachtgevers. Met bijna 12 jaar ervaring is PayforFlex een zeer betrouwbare partner bij het invullen van uw personele vraagstukken. Gekenmerkt door het enthousiasme, de gedrevenheid en de goede nazorg, zal het u bij PayforFlex aan niets ontbreken.

Het ontstaan van de naam PayforFlex; betaalbare oplossing voor inzet van ''flexibele arbeidskrachten''. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze service en staan wij voor u klaar als u ons nodig heeft.

In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om de juiste werknemer te vinden die bij uw bedrijf past, dit geldt natuurlijk ook voor de werknemer. PayforFlex gaat voor u op zoek naar de juiste match als het gaat om personeel of werkplek. PayforFlex onderscheidt zich door de persoonlijke benadering in een digitaliserende markt, de uitstekende service en goede nazorg. Onze dienstverlening stopt niet achter de punt.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

UITZENDEN
De arbeidsmarkt is constant in beweging en het begrip uitzenden is niet meer weg te denken. Bent u op zoek naar een medewerker

Lees meer

PAYROLLING
Als u zelf kiest voor de werving en selectie maar geen medewerker in dienst wil nemen, dan bieden wij de mogelijkheid van payrolling aan

Lees meer

HR-ONDERSTEUNING
Loopt u tegen bepaalde zaken in uw bedrijfsvoering die u wilt veranderen of wilt u deze eens goed laten bekijken? Heeft uw personeel de juiste vaardigheden

Lees meer

UITZENDEN IN BELGIË
Met Nederlandse werknemers in België aan de slag? Medewerkers mogen niet zomaar naar België worden uitgezonden, België heeft namelijk een strenge regelgeving.

Lees meeer

WERKEN VIA PAYFORFLEX

Van magazijnmedewerker tot financieel manager. Van fabriekshal tot kantoor. Individuele plaatsingen of grote aantallen, vast of tijdelijk.
PayforFlex vindt de juiste mensen voor de juiste baan, om wat voor vakgebied, functie of niveau het ook gaat